“Alçiçek, sert gözüken ama içi pamuk gibi bir karakter"

DİZİ 14.11.2022, 13:03 15.11.2022, 13:17
“Alçiçek, sert gözüken ama içi pamuk gibi bir karakter"

Dördüncü sezonunda yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile sezona fırtına gibi başlayan atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’, kadrosuna dahil ettiği oyuncular ve yeni karakterleri ile çok konuşuluyor. Dizinin kadrosuna katılan yetenekli oyuncu Miray Akay, Kuruluş Osman setinde güzel anılar biriktirdiğini ve setteki herkesin sıcak insanlar olduğunu söyledi.

‘Kuruluş Osman’ın kadrosuna dahil olan isimlerden Miray Akay, Bozdağ Film Youtube kanalına özel bir röportaj verdi. Akay, ‘Kuruluş Osman’ dizisine dahil olmasıyla ilgili düşüncelerini “Diziye yeni katılmama rağmen dört sezondur burada gibi hissediyorum.” sözleriyle ifade etti.

“EKİPTEKİ HERKES ÇOK SICAK KANLI”

Kuruluş Osman’da Alçiçek Hatun karakterine hayat veren Miray Akay, Bozdağ Film YouTube hesabına verdiği röportajda Kuruluş Osman’ hakkında “Çok yoğun bir iş, şartlar bazen zorlayıcı ancak herkes çok sıcak kanlı olduğu için her zorluğu aşabildik.” dedi.

“ALÇİÇEK SERT GÖRÜNÜMLÜ ANCAK İÇİ PAMUK GİBİ”

Kuruluş Osman’da canlandırdığı Alçiçek Hatun karakterinden bahseden Miray Akay, “Alçiçek, sert gözüken ama içi pamuk gibi bir karakter. Duvarları var. Kendini çok açmak istemese de, yavaş yavaş Aktemur’a karşı açılıyor.” sözleriyle anlattı.

“SETTEKİ HERKESLE İYİ ANLAŞIRIM”

Miray Akay, röportajında ekip arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını dile getirerek: “Kişi ismi vermem gerekirse daha çok sahnemin olduğu Aktemur (Baran Taha Özbek), Bengi Hatun (Almıla Uluer Atabeyoğlu) ve Öktem Bey (Kaan Yalçın)” dedi.

“BİR HANÇER İSTERDİM”

Setten hatıra olarak yanınızda ne götürmek isterdiniz sorusuna Miray Akay, “Hançerimi isterdim. Benimle dalga geçiyorlar, bana hançer verirlerse gider birini hançerlerim diye. Hayatımda ilk kez hançeri bu sette gördüm, çok güzel.” şeklinde cevap verdi.

“İLK SAHNEMİ UNUTAMIYORUM”

Miray Akay röportajında, sette unutamadığı anılar hakkında atla beraber Yenişehir’e giriş yaptığı sahneyi unutamadığını söyleyerek “Sette ilk günüm ilk sahnemde atı şaha kaldırıp oynamam gerekiyordu. Set başlamadan önce at binme ve kılıç kullanma eğitimi almış olsam da, daha önce hiç şaha kalkmamıştım. O yüzden çok panik olmuştum. O sahneyi titreyerek oynamıştım.” dedi.

“ALÇİÇEK VE AKTEMUR AŞKI ENGELLERLE SAVAŞACAK”

Önümüzdeki bölümlerle ilgili merak uyandıran açıklamalarda bulunan Miray Akay, “Alçiçek ve Aktemur aşkının büyüyeceğini ancak pek çok engelle karşılaşacağını düşünüyorum. İkisinin arasında kaçan kovalanır gibi bir durum var. Alçiçek, asi bir karakter. Aktemur da delikanlı. Birbirlerine açılmaları lazım.” şeklinde konuştu.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ atv ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.



 

Yorumlar (0)