"Alev Alev" şarkısı beğeni topladı

DİZİ 02.11.2020, 10:27 02.11.2020, 17:15
"Alev Alev" şarkısı beğeni topladı

Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara’nın dün gece yayınlanan 11. bölümünde yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan’ın söylediği ‘Alev Alevşarkısı büyük beğeni toplarken Barış Falay’ın canlandırdığı Kıraç ile Ahsen Eroğlu’nun hayat verdiği Dicle’nin duygusal konuşması izleyenleri derinden etkiledi. Dizi gece boyu sosyal medya listelerinin üst sıralarından inmezken AB’de de en çok izlenen dizi oldu.

Ünlülerin ve menajerlerinin hayatlarının perde arkasını keyifli bir dille seyirciye aktaran ‘Menajerimi Ara’nın yayınlanan 11. bölümü AB’de 6.57 izlenme oranı, 16.55 izlenme payı ile en çok izlenen ‘dizi’ oldu.

Bölümde Burak Tozkoparan, söylediği ‘Alev Alev’ şarkısıyla övgüleri toplarken diziye dün akşam, konuk oyuncu olarak Arif Erkin ile Aslı İnandık’ katıldı. Kıraç’ın (Barış Falay) Aslı İnandık ve babasının tartışmasının arasına girip babalık üzerine yaptığı konuşmanın ardından Dicle ile yaşadığı duygusal anlar ikisini birbirlerine bir adım daha yaklaştırdı.

Bu sırada Dicle, onu tehdit eden kişinin Beren olduğunu öğrendi. Bu durumu Kıraç’tan saklayan Dicle bir yandan bu zorlu durumla mücadele ederken bir yandan da Barış (Deniz Can Aktaş) ve Emir’in (Burak Tozkoparan) arasında kaldı. Emir’in Dicle’ye olan ilgisini kıskanan Barış, onun Dicle’nin gözlerinin içine bakarak şarkı söylemesi üzerine sinirlerine hakim olamadı.

Yorumlar (0)