Alev'e yüzüğü Apo takıyor

DİZİ 09.11.2023, 21:53 10.11.2023, 07:03
Alev'e yüzüğü Apo takıyor

Show TV'nin ses getiren dizisi Kızılcık Şerbeti ikinci sezonunda da reytinglerini yükseltmeye devam ediyor. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın başrolleri paylaştığı dizinin bu akşam 38'inci bölümü ekrana geliyor. Fatih'in canını acıtmak için her yolu deneyen Doğa, önce onun sonsuz öfkesiyle karşı karşıya geliyor, daha sonra hiç ummadığı bir karşılık görerek yine çıkmaza düşüyor. Fatih de boş durmamış işin aslını öğrenmek için harekete geçiyor.

KIVILCIM VE ERTUĞRUL YAKINLAŞIYOR

Ömer ve Kıvılcım’ın ayrılık haberi iki aileye de bomba gibi düşer. Hiç kimse bu duruma bir anlam veremez ancak yapacak bir şeyleri de yoktur. Yine de Alev boş durmayacak, Ömer’i sıkıştırarak mantıklı bir neden arayacak ancak hiçbir sonuç elde edemeyecektir. Mihri ve Çimen’in arkadaşlığı günden güne ilerlemektedir. Onların arkadaşlığı, Kıvılcım ve Ertuğrul’un da yakınlaşmasına sebep olacaktır.

Pembe ile Abdullah’ın evlilik yıldönümüdür, bu kadar yıl hiç kutlamamışlardır ama bu sefer Nilay’ın özellikle Alev’i sinir etme amacıyla hazırladığı sürpriz bir kutlamanın içinde bulurlar kendilerini. Rüzgar’ın, Alev’i isteme gecesi ise çok daha büyük olayların habercisidir.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam  20.00’de S how TV’de!

Yorumlar (0)