Alize sürpriz bir karar veriyor

DİZİ 10.08.2023, 10:50 10.08.2023, 16:23
Alize sürpriz bir karar veriyor

TRT 1’de yayınlanan, başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak'ın paylaştığı hem hikayesi hem de başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz, yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizide Serkan’ın, Nurettin ve Sinem’in nişan organizasyonuna yardım etmesi Alize’yi oldukça üzer. Alize, Serkan’ın kendisinden uzaklaşmak ve hatta evliliklerini bitirmek istediğini sanmaktadır. Oysaki Serkan, hep birlikte oynadıkları oyundan ötürü Alize’ye karşı büyük bir vicdan azabı ve utanç duymaktadır.

Üstüne bir de ortaya hiç hesapta olmayan en büyük sürpriz; yani aşk çıkınca bocalar., ne yapacağını bilemez. Alize ise evliliğini bitirme noktasına geldiğinde, hiç beklenmedik birinden aldığı bir tavsiyeyle sürpriz bir karar verir. Serkan için sonuna kadar mücadele edecek, evliliğini bitirmeyecektir. Serkan, Alize’den uzak kalabilmek için elinden geleni yaptıkça aşkın çekimi galip gelecek, kendisini Alize’nin yanında bulacaktır. Ancak Serkan’ın uzak tavırları da Alize’yi bir yere kadar tutabilecektir.

Darıca Ailesi’nde, Türkan’ın ortaya çıkışı ve adının anılmaya başlamasıyla birlikte birtakım yüzleşmeler ve hesaplaşmalar yaşanır. Serkan farkında olmasa da annesi, artık onun yanı başındadır. Bu gerçeği ise şimdilik yalnızca Nurettin ve Sinem bilmektedir, tabii ki şimdilik çünkü her gerçeğin, ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

Yorumlar (0)