Alp Navruz oyunculuğuyla tam not aldı

DİZİ 07.11.2022, 00:00 08.11.2022, 11:04
Alp Navruz oyunculuğuyla tam not aldı

TRT 1’de geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan ve yayınlanan ilk bölümüyle büyük beğeni toplayarak ses getiren yeni dizi Yürek Çıkmazı’nın başrol oyuncularından Alp Navruz, ilk bölümde gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. Sosyal medyada gündemden düşmeyen oyuncuya takipçileri övgüler yağdırdı. Navruz; dizide annesinin cenaze sahnesinde gösterdiği performans ile izleyiciden tam not aldı.

“Kendime gelmem uzun süre aldı”

Oyunculuk eğitimlerine uzun süre mesai harcadığından ve bu sebeple bu sahneyi oynamaktan yana hiçbir zorluk yaşamadığından bahseden Navruz; “Fakat sahne çok ağır bir sahneydi, duygu olarak sonrasında kendime gelmem uzun süre aldı. Sahnenin beğenilmesi benim açımdan mutluluk verici” şeklinde konuştu.

Dramatik anlatımıyla ile salı akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü öyküsünü ekranlara taşıyacak.

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmen koltuğuna usta isim Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor.

Yorumlar (0)