Alparslan'a büyük tuzak!

DİZİ 11.04.2022, 14:37 12.04.2022, 09:31
Alparslan'a büyük tuzak!

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerinde bir araya geldiği Alparslan: Büyük Selçuklu, yeni bölümüyle TRT 1’de ekranlara geliyor.

Dizide Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini anlatan Alparslan: Büyük Selçuklu’nun 11 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak.

Ermeni köyüne baskın yapılacağı istihbaratını alan Alparslan ve alplar, Ermeni köyüne gitmişler, köydekilerin hançerleriyle burun buruna kalmışlardı. Alparslan bu tuzaktan nasıl kurtulacak? Liparit Kardeşler tuzaklarına düşürdükleri Alparslanlara karşı ne yapacaklar?

Kekavmenos ile bir anlaşma yapan Selçuklular, bu anlaşmadan doğan haklarını nasıl kullanacak? Alparslan annesinin katiliyle anlaşma yapmış olmaktan dolayı içine düştüğü duygu karmaşasıyla nasıl baş edecek?

Karaca, Akça’nın aslında Selçuklu’ya çalıştığını yazdığı kağıdı Kekavmenos’un heybesine koymuştu. Bu notu bulan Kekavmenos’un buna tepkisi ne olacak? Akça açığa çıkacak mı yoksa Alpagut bunu önleyebilecek mi? Karaca emeline ulaşıp Akça’dan kurtulacak mı?

Ferzat’ın kaçmasını sağlayan Yınal, bundan sonraki süreçte Ferzat ile bir işbirliğine mi gidecek, yoksa ondan kurtulmaya mı çalışacak? Dukas’ın yaralarını iyileştiren Ferzat, elindeki tuttuğu hazinenin farkına vardığında nasıl bir yol izleyecek? Vaspurakan valisi olma yolunda kurduğu planlar ardı ardına bozulan Diyojen’in yeni hamleleri ne olacak?

Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 11 Nisan Pazartesi TRT 1’de!

Yorumlar (0)