Amcaoğulları, yeni bir icat yaparlar!

DİZİ 10.02.2024, 00:14
Amcaoğulları, yeni bir icat yaparlar!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, dördüncü sezonunda da reyting rekorları kıran Gönül Dağı’nın yüz yirmi altıncı bölümü, bu akşam saat 20.00’de ekranlara geliyor.

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak:

Amcaoğulları, borçlarını ödeyebilmek için çalışmaya geri döner. Kasabalının bir derdine çare bulacak bir icat geliştirirler. Kasabalının bu icada tepkisi ne olacaktır?

Kasabada hayvan hırsızlığı yaşanmaya başlanır. Ciritçi'nin emanet koyunları da çalınır. Amcaoğulları bu hırsızları yakalayabilecek midir?

Elif ve Kenan, mutlu haberi bir süre herkesten gizlemeye karar verir. Döndü bu durumu yanlış anlar. Döndü ne yapacaktır?

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Melis Sevinç, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Müjde Zeynep Akdeniz, İpek Uzkalan ve Şive Şenözen rol alıyor.

Gönül Dağı, yüz yirmi altıncı bölümüyle bu akşam saat 20.00’de TRT1’de…

Yorumlar (0)