Anneler karşı karşıya geliyor

DİZİ 03.03.2021, 12:28 04.03.2021, 09:23
Anneler karşı karşıya geliyor

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın paylaştığı “Masumiyet”, yayınlanan ilk bölümüyle sarsıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekti.

Dizinin bugün yayınlanacak ikinci bölümünde; Ela (İlayda Alişan) yaşadığı felaketle yoğun bakımda ölüm kalım savaşı verecek. Düğün gününde gözaltına alınan İlker Ilgaz’ın (Serkay Tütüncü) da tutuklanacağı bölümde, aileler çocukları için adalet arayışına girecekler.

Bahar (Deniz Çakır), kızının yaşadığı şiddetten İlker Ilgaz’ı sorumlu tutarken, İlker’in annesi Hale (Hülya Avşar) ise oğlunun suçsuz olduğunu savunacak. Bölümde, oğlu İlker’i hapishaneden kurtarmak isteyen Hale hastaneye giderek Bahar’a izleyenleri şoke edecek teklifte bulunacak. Çok konuşulacak bölümde Hale, oğlunun tamamlanamayan nikahı için de düğmeye basacak. Harun’un (Mehmet Aslantuğ) kızı İrem’i yaşananlardan uzak tutmak istemesine rağmen İrem, İlker’le bu kez çok farklı şartlarda nikah masasına oturacak.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet” sürpriz gelişmelerle dolu ikinci bölümüyle bu akşam saat 20.00’de FOX’ta.

Yorumlar (0)