“Arak”ın setinden ilk kareler yayınlandı

DİZİ 27.11.2023, 10:19 29.11.2023, 12:24
“Arak”ın setinden ilk kareler yayınlandı

Show TV’nin yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği, kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken yeni dizisi “Arak”ın setinden ilk kareler yayınlandı. 

Oyuncu kadrosunda; İlker Kaleli, Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Arak’ın yayınlanan yeni kareleri sosyal medyada hızla paylaşılırken fotoğraflar da beğeni dolu yorumlar aldı.

İzleyici ile buluşmak için gün sayan dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay birlikte kaleme alıyor.

Babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak olan Arak çok yakında Show TV'de başlıyor.

Yorumlar (0)