Aras Aydın ve Dolunay Soysert şarkılarıyla büyüledi

DİZİ 12.08.2021, 08:56 12.08.2021, 16:40
Aras Aydın ve Dolunay Soysert şarkılarıyla büyüledi

atv ekranında geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen, başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı İkimizin Sırrı, pazar günü yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşulurken, reytinglerde ise en çok izlenen dizi unvanına da sahip oldu. Heycenanla beklenen dizinin ilk bölümünde ise izleyenleri büyük bir sürpriz karşıladı.

Dizide Aras Aydın (Alp) ve Dolunay Soysert’in (Seylan) özel olarak seslendirdiği şarkılar, dizi severleri şaşırttı. Aydın ve Soysert’in seslendirdiği şarkılar, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Aydın, ilk bölüme özel “Geceler Düşman” adlı şarkıyı seslendirirken, Soysert ise “Artık Sevmeyeceğim” isimli şarkıyı seslendirdi. Ünlü oyuncuların performansları çok beğenildi.

Kadrosunda; Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengirlioğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Özenbaş ve Mina Koyuncular'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın yaptığı ÜS Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken, senaryosu ise Özen Yula'ya ait.

İşte o paerformans: https://www.atv.com.tr/ikimizin-sirri/geceler-dusman/ozelvideo/izle

Yorumlar (0)