Arif, Mehmet Emir’i öldürecek mi?

DİZİ 17.11.2021, 11:58 18.11.2021, 10:07
Arif, Mehmet Emir’i öldürecek mi?

Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde Arif, tüm gerçekleri öğrendi. Arif’in Mehmet Emir’e silah doğrulttuğu final sahnesinde nefesler tutuldu. Şimdi izleyici, “Arif, Mehmet Emir’i öldürecek mi?” sorusunun yanıtını merakla bekliyor.

Yalancı'nın dün akşam yayınlanan 9. bölümünde Mehmet Emir, Yasemin’i kaçırdı ve Deniz’i Yasemin’le tehdit ederek zorla yemeğe çıkardı. Deniz ve Mehmet Emir’in yemekte fotoğrafları sosyal medyaya sızdı. Görüntüleri gören Canan, gerçekleri Arif’ten daha fazla saklayamadı. Arif, öğrendiklerinden sonra Mehmet Emir’e silah doğrulttu.  

Canan’ın uyandığını öğrenen Mehmet Emir, gerçeklerin ortaya çıkmaması için yeni bir plan yaptı. Kendi psikoloğunu Canan’la görüşmesi için gönderen Mehmet Emir, Canan’ı susturmak için her yolu denedi. Canan’ın bıraktığı intihar mektubu Görkem’in eline geçti. Bunu öğrenen Mehmet Emir, küçük bir oyunla mektubu Görkem’den aldı.

Deniz’in Saklışehir’den ayrılacağını öğrenen Mehmet Emir, onu durdurmak için Yasemin’i kaçırdı. Yasemin’i kaçırarak araba bagajına koyan Mehmet Emir, bu anları videoya çekip Deniz’e izletti. Deniz, Yasemin’i kurtarmak için kalmak zorunda kaldı. Mehmet Emir bununla da kalmayıp Deniz’i tehdit ederek zorla yemeğe çıkardı.  

Yorumlar (0)