Arıza'da tüm dengeler değişti

DİZİ 16.11.2020, 13:40 16.11.2020, 16:26
Arıza'da tüm dengeler değişti

Show TV'de ekrana gelen, 03 Medya imzalı Arıza'nın dün akşam yayınlanan bölümü çarpıcı gelişmeleri ve yaşanan gerilim dolu anlarıyla seyircileri soluksuz bıraktı. Büyük plan sonucu Burak Ersoylu konsorsiyumdan kovulurken, Ali Rıza zaferinin tadını çıkardı.   

Pazar akşamlarına damga vuran Arıza'nın dün akşam ekrana gelen bölümünde; Cabir'i yakalayan Ali Rıza'nın bir sonraki hedefi Burak Ersoylu'nun işini bitirmekti! Cabir'in korkusuyla konsorsiyumdaki ortaklar ailelerini saklarken Mithat ve Melek'in kızı Derya ile Murat Ersoylu'nun kaçırılması bir anda ortalığı karıştırdı.

Ali Rıza'nın hem Murat ve Derya'yı kurtarması hem de Cabir'i vurması konsorsiyumda büyük bir takdirle karşılandı ancak işler Burak Ersoylu için yolunda gitmedi. Abisi kaçırıldığı için üzüntü ve pişmanlık yaşayan Burak'ın tüm gerçekleri Şehmuz'a anlatması konsorsiyumda sonunu hazırladı. Tüm gerçeklerin ortaya çıkmasıyla Burak Ersoylu konsorsiyumdan atıldı.

Arıza, dün akşam yayınlanan 10. bölümüyle ABC1 20+'da 5.84 izlenme oranı (rating), 13.36 izlenme payı (share), AB'de 5.06 izlenme oranı (rating), 12.33 izlenme payı (share), Total’de 5.68 izlenme oranı (rating), 13.39 izlenme payı (share) elde etti. Heyecan dolu bölümün başlamasıyla #CanımdanÇok etiketi sosyal medyada uzun süre konuşuldu.   

Yorumlar (0)