"Arka Sokaklar"da yeni macera

DİZİ 26.11.2021, 15:09 26.11.2021, 17:12
"Arka Sokaklar"da yeni macera

Kanal D’nin her Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 605.bölümü ile izleyici ile buluşacak. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Samir, has adamı İkbal hapishaneden çıkmadan Başak’ı bırakmayacaktır. Başak’ın izini süren ekibimiz Bahri’nin adamları tarafından pusuya düşürülünce kendilerini tehlikeli bir çatışmanın ortasında bulur. Bu sırada olanlardan habersiz şekilde Kadim’in ölmeden önce verdiği adrese giden Mesut’u büyük bir sürpriz beklemektedir. Yaptığı hata yüzünden Başak’ı tehlikeye atan Gencer’in kaçış planı ters teper. Bu sırada ekibimiz ile işbirliği yapan Feyza, mermerci adlı birinin ismini verir.

Ezgi bir barda arkadaşı Meltem ile karşılaşır. Gecenin sonunda Meltem internet üzerinden bir uygulamadan taksi çağırarak evine gitmek ister. Ezgi’nin gözü taksiciyi tutmasa da Meltem ısrar edince gitmesine izin verir. Ertesi gün gelen haber herkesin kanını dondurur. Meltem taksici tarafından tacize uğramış, canını zor kurtarmıştır. Başka kadınların peşine düşeceğinden emin olduğu taksiciyi bulmaya çalışan ekibimizin zamanı kısıtlıdır!

Mesut Gazi’nin yerinde yalnız başına oturup kafa dinlemektedir. Mekana İdil gelir. Mesut, aralarında geçen konuşmadan ve İdil’in yakınlaşma çabasından bir hayli rahatsız olur. İdil’i tersleyerek ortamı terk eden Mesut Selin’i arar. Tehlikeli bir çatışmada kurşunla burun buruna gelen Ezgi vurulur. Ezgi’nin hayat mücadelesi tüm ekip arkadaşlarını, en çok da Cemal’i üzecektir.

Yorumlar (0)