Arza'nın şaşırtan kararı ne olacak?

DİZİ 18.01.2022, 11:14 19.01.2022, 09:42
Arza'nın şaşırtan kararı ne olacak?

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı, MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey”in yeni bölümü bugün saat 20.00’de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Dizide, Faruk’un ani ölümü herkesi derinden sarsmıştır. Faruk’un ölümünün ardından Cevher ailesini büyük bir sürpriz beklemektedir. Ortaya çıkan bir mektup Cevher ailesi için tüm dengeleri değiştirir. Sanem, Ural’ın gitmesi ve Faruk’un ölümünün yarattığı duygusal tahribatla kendi yöntemleriyle baş etmeye çalışırken, dibe doğru çekildiğinden habersizdir.

Güneş peş peşe yaşanan aksiliklerden kendisini sorumlu tutmaya başlar. Faruk’un ölmeden önce, Deniz’in kardeşleriyle yakın olması için kurduğu plan, Nazan’ın müdahalesiyle alt üst olur. Nazan beklenmedik bir hamleyle Çolpan ve Erman’ı içinden çıkması güç bir durumla karşı karşıya bırakacaktır. Azra, Sergen’i hastalık sürecinde yalnız bırakmamak için boşanmayı ertelemeye karar verir. Diğer taraftan Yıldırım ise Sergen’in oyunun bozmaya kararlıdır…

Yorumlar (0)