Aşk tüm planları altüst mü edecek?

DİZİ 04.11.2021, 13:52 05.11.2021, 10:04
Aşk tüm planları altüst mü edecek?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yeni bölümüyle saat  20.00’de atv ekranında olacak.

Dizide, tek başına oyun oynayan Leyla, korkunç bir kaza sonucu balkondan düşer. Konakta büyük bir panik yaşanırken Züleyha, Fikret’le beraber Leyla’yı hastaneye yetiştirir. Kazanın ihmal sonucu yaşanması konak çalışanları için korkulu bir bekleyişe sebep olur.

Betül’ün Yamanlar Holding’e verdiği zarar iyice ortaya çıkar. Züleyha’nın çıkmaza girdiğini gören Hakan, tereddüt etmeden büyük fedakârlıklar yapmaya kalkınca Abdülkadir’le karşı karşıya gelir. Ortağıyla çıkar çatışması yaşayan Abdülkadir, Hakan’a intikam planlarını hatırlatır ancak Hakan, Züleyha’ya âşık olduğunu itiraf eder.

Aldığı gizemli telefon sonucu kızının cinayete kurban gittiğini öğrenen Ümit’in babası, savcıya gidip durumun araştırılmasını ister. Yapılan otopsinin ardından Ümit’in ateşli silahla öldürüldüğü açığa çıkınca Züleyha’yı büyük bir korku kaplar ve Fikret’e koşar. Kafa kafaya veren Züleyha ve Fikret, bu durumun içinden çıkmak için çare ararken, Abdülkadir ve Hakan’ın sakladığı cinayet silahı ortaya çıkacak mıdır?

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle perşembe 20.00’de atv’de.

Yorumlar (0)