Aşkı yeniden sorgulatacaklar

DİZİ 09.09.2020, 10:47 10.09.2020, 13:26
Aşkı yeniden sorgulatacaklar

Star’ın yeni dizisi ‘İyi Günde Kötü Günde’den yepyeni bir fotoğraf paylaşıldı. Dizinin başrol oyuncularından Elçin Sangu ve Ozan Dolunay’ın birlikte görüntülendiği fotoğraf, büyük merak uyandırdı.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’nın paylaştığı dizi, Cumartesi günü seyircisi ile buluşuyor. Elçin Sangu’nun ‘Leyla’, Ozan Dolunay’ın ‘Sarp’ karakteriyle ekrana geleceği ikilinin çetrefilli aşk hikayesi ise şimdiden merakla bekleniyor.

Sürükleyici hikaye...

Tam bir Karadeniz kızı olan Leyla sevdiği adam tarafından nikah masasında terk edilince çivi çiviyi söker misali düğün organizasyonu şirketine girerek iyi bir kariyer yapar. Ailesi ile yaşayan Leyla; güzel, dobra, insanlara yaralarını göstermeyi sevmeyen güçlü ve başarılı bir kadındır.

Akıllı, yakışıklı ve başarılı bir iş adamı olan Sarp, her genç kızın rüyasını süsleyen tam bir beyaz atlı prensdir. Ama onu en iyi anlatmanın yolu hayatını ikiye ayırmaktır. Leyla’dan önce (LÖ) Leyla’dan sonra (LS). Nikah masasından niçin çıkıp gittiği herkes için hala büyük bir sırdır. Hayatının o bölümünü kapatan Sarp, kendine Londra’da yepyeni bir sayfa açmıştır.

İkinci kez nikah masasına oturmaya karar verdiğinde ise eski nişanlısı Leyla ile yolu hiç beklenmediği bir şekilde kesişir. Kaderin cilvesi olan bu tesadüf, hem Leyla’nın hem de Sarp’ın hayatını öyle bir alt üst eder ki ikisi içinde bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Güçlü oyuncu kadrosu, sımsıcak hikayesi ile “İyi Günde Kötü Günde” cumartesi günü saat 20.00’de Star’da…

Yorumlar (0)