Aslı'nın bebekle ilgili kararı ne olacak?

DİZİ 08.05.2023, 14:07 09.05.2023, 10:31
Aslı'nın bebekle ilgili kararı ne olacak?

Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi “Veda Mektubu” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünün konusu şöyle; Aslı, Mehmet’in üzerine kapıları kapatmasıyla çıldırır ve kimselere görünmeden kaçar. Alanur bir yandan, Mehmet bir yandan Aslı’yı ararken, Mina, Hatice’nin Alanur’a muhbirlik yaptığını öğrenir ve elindeki güç evdeki bütün kuralları alt üst eder. Ziya, Aslı’nın evden kaçmasında Seher’in parmağı olduğundan emindir.

Artık sırlarla dolu yaşamak Ziya’ya ağır geliyordur, Mehmet’e her şeyi anlatacağını söyler. Aslı’nın arkadaşlarıyla eğlendiği videoları gören Mehmet sinirden çıldırıp Aslı’nın yanına gider. Bütün gece süren kavga onlar için bir dönüm noktasıdır. Artık vermeleri gereken ciddi kararlar vardır… Seher, Ziya’yı Mehmet ile konuşmaması için ikna etmeye çalışır ama Ziya kararını vermiştir. Seher’in de yapması gereken karanlık yüzünü ortaya çıkarmaktır. Aslı, Alanur’a bebek ile ilgili aldığı kararı açıklarken, Ziya da Mehmet’e tüm gerçeği anlatmak üzeredir. Ama o an, herkesin hayatı değişir.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulan Veda Mektubu yeni bölümüyle 08 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de…

Yorumlar (0)