“Aslında Özgürsün” bugün GAİN'de

DİZİ 09.05.2022, 12:48 10.05.2022, 11:17
“Aslında Özgürsün” bugün GAİN'de

Yazdıkları ve fikirleriyle Türkiye’de kadın hakları konusunun geniş kitlelerce konuşulmasını sağlayan ilk isimlerden olan gazeteci-yazar Duygu Asena’nın sürükleyici eseri ile aynı adı taşıyan “Aslında Özgürsün” bugün GAİN'de olacak. 

Bir GAİN Orijinal yapımı olarak izleyiciyle buluşacak dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor. Farklı çevrelerden farklı hayatlar yaşayan ancak benzer sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan bu kadın karakterlere ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Bade İşcil hayat veriyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Deniz Çakır ve Bade İşcil dışında, Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Perihan Savaş, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru yer alıyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak sürpriz bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)