Ateş Kuşları kadrosuna Deniz Barut dahil oluyor

DİZİ 29.11.2023, 10:14 30.11.2023, 10:38
Ateş Kuşları kadrosuna Deniz Barut dahil oluyor

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle her cuma akşamı seyirciyi ekran başına kilitleyen atv’nin Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi Ateş Kuşları’nın kadrosuna başarılı oyuncu Deniz Barut dahil oluyor.

Kuruluş Osman ve Destan gibi reyting rekortmeni projelerde adından söz ettiren başarılı oyuncu Deniz Barut, seyirci karşısına ‘Perihan’ karakteriyle çıkmaya hazırlanıyor. Ateş Kuşları’nda çok zengin olduğunu öğrendiği amcasının kapısına giden Mercan'ı çok zarif, çok samimi, çok sıcak bir kadın karşılar. Bu kadın Perihan'dır. Peki Perihan kimdir? Mercan'ın amcası ile kavuşmasına göründüğü kadar istekli midir? Yoksa kimsenin fark etmediği bambaşka planları mı vardır?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur yer alıyor.

“Ateş Kuşları”, her cuma saat 20.00’de atv’de!

Yorumlar (0)