Ateş Kuşları perişan

DİZİ 02.06.2023, 11:36 03.06.2023, 14:28
Ateş Kuşları perişan

atv ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları, saat 20.00’de ekrana gelecek. Dizide Nizam Eyüboğlu kızını korumak için onu köşke hapseder. Ama bu davranışı, ablasını göremeyen Gülayşe’nin isyanına sebep olur. Nizam Eyüboğlu 23 yıl sonra bulduğu kızıyla arasını düzeltebilecek mi?

Barbaros ve Gülayşe, Nizam Eyüboğlu’nun radarına girerler. Ama Barbaros’un bu sevdadan vazgeçmeye niyeti yoktur, aksine aşkını tüm sırlardan arındırmanın peşindedir. Annesini Sare’ye götürüp davadan çekilir ve Gülayşe’ye beşiğinden onu ilk alanın annesi olduğunu itiraf eder. Gülayşe bu itirafı nasıl karşılayacak? Gülayşe’nin doğduğu odada neler yaşanacak?

Şimdi Çatal ve Menderes mahkemede karşı karşıyadır. Çatal, Menderes’le ilgili tüm gerçekleri anlatacak mı? Naz’ın planları işe yarayacak mı?

Mercan’ın vurulması Ateş Kuşları’nı perişan eder. Barbaros tetiği çeken Pamir’in peşinden gider. Diğer yanda Çatal asıl hedefin oğlu olduğunun farkındadır, onu korumaya çalışır. Mercan’ın yürüyemeyeceğini öğrenen Ali ve Zıpkın dehşete düşerler. Ali, sevdiği kadının acısıyla deliye dönerken Zıpkın da Cano’sunun bu hale düşmesine dayanamaz, gemileri yakar. Ali de, Zıpkın da ve hatta Barbar da Menderes’in cezasını vermek için and içerler.

Mercan için edilen bu yeminlerden kısa bir süre sonra Menderes kafasına sıkılan tek kurşunla infaz edilir! Karısı Naz delirir! Peki Menderes’i öldüren kimdir?

Geçmişte ise Mercan, annesinin üzüntüsünü atlatamayan Sabit’i ve Köksüzler’i bir anne gibi mutlu etmenin peşinde ayakkabılarını satar.

Yorumlar (0)