"Ateş'le Ayşen, rock ve alaturka gibi"

DİZİ 06.08.2020, 12:19 07.08.2020, 09:19
"Ateş'le Ayşen, rock ve alaturka gibi"

Kanal D’de ekrana gelen ‘Çatı Katı Aşk’ dizisinin müziğine imza atan Aydilge, Milliyet'e verdiği röportajda “Kalbimin onayladığı projelere müzik yapıyorum. Parayı veren düdüğü çalamıyor çünkü tüccar değil, müzisyenim” dedi.

Aydilge, yeni şarkısı ‘Nasıl İnansam?’ı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Çatı Katı Aşk’ın jenerik müziği olarak hazırladı. “Annemlerin evindeki çatı katına saklanır, ara ara orada yaparım bestelerimi. Bu parça da çatı katında çıktı” diyen müzisyen parçanın orataya çıkışını şu sözlerle anlattı: 

"Annemlerin evindeki çatı katına saklanır, ara ara orada yaparım bestelerimi... Dizinin senaryosunu da oraya saklanıp okudum. Yeşilçam filmlerinin saflığını ve aile sıcaklığını hissettim. Bu proje, umut ve iyilikten yana. Zıtlıklar üzerine kurulmuş bir senaryosu olduğu için sözleri yazarken bunlardan yararlandım. Biraz rock, biraz alaturka yani tıpkı Ateş ve Ayşen gibi..."

Jenerik şarkısını yaptığı dizilerin hep başarılı olmasını ise şöyle açıkladı: "Bunun bir sırrı var mı bilmiyorum ama kesinlikle bir kalbi var. Çünkü sadece kalbimin onayladığı dizilere müzik yapıyorum. Parayı veren düdüğü çalamıyor çünkü ben tüccar değil, müzisyenim. Hissetmediğim bir işe asla şarkı yapmam."

Yorumlar (0)