Ay Yapım’dan "Hanedan" geliyor!

DİZİ 26.08.2021, 13:52 27.08.2021, 13:29
Ay Yapım’dan "Hanedan" geliyor!

Ay Yapım uzun süredir ertelediği bir projeyi hayata geçirdi. Ay yapım, ABD’de 80’li yılların en ünlü dizilerinden biri olan Dynasty’yi Hanedan ismiyle Türkiye’ye uyarlayacak. Oyuncu kadrosu için hazırlıklara başlayan şirket başrol için Demet Özdemir'e teklif götürdü. 

1980’li yıllarda ABD’de yayınlandığı dönemde büyük olay yaratan Hanedan dizisi Carrington ailesinin etrafında dönüyor. Aile şirketinin varisi olan Fallon Carrington, babasının yeni nişanlısının şirkette kendisine yeni bir rakip olduğunu öğrenince, kendisini babasının isminden ayırmayı hedefler.

Hanedan, Fallon Carrington’ın milyarder babası Blake’in aile şirketindeki bir rakip çalışan Cristal ile nişanlanmasını öğrenip mutsuz olmasıyla başlar. Fallon’ın çifti ayırmak için kurduğu entrikaları ters teperek Cristal’ın terfi olmasıyla sonuçlanınca, bu defa da Blake’in baş düşmanı ve eski çalışanı Jeff Colby ile birleşerek kendi başına ayakta durma kararını alır.

Bu arada, Cristal’ın fırsatçı yeğeni Sam’in gelişi de Cristal’ın geçmişini ortaya çıkarma tehlikesi taşır. Carringtonlar, Cristal’ın eski sevgilisinin ölümünün ardından tek bir cephe olurlar, fakat malikanede durumların uyum içerisine girmesi uzun sürer.

Yorumlar (0)