Aydan Şener ve Serdar Ortaç konuk oluyor

DİZİ 25.03.2021, 10:39 25.03.2021, 15:26
Aydan Şener ve Serdar Ortaç konuk oluyor

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 31. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Dicle ve Barış tekrar bir araya gelirken, Ceyda ise ajanstakileri göndermek için kafasındaki planı Serkan’a anlatıyor. Usta sanatçı Aydan Şener yıllar sonra setlere Menajerimi Ara’yla dönerken, sevilen sanatçı Serdar Ortaç bir kez daha Menajerimi Ara’ya konuk oluyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 31.bölümünden bir tanıtım yayınlandı. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne ait tanıtımında; Feris ve Dicle’nin bir proje konusunda Aydan Şener’i ikna etmek için verdiği çaba dikkat çekerken, yeni şarkıları için ilham bulmakta güçlük çeken Serdar Ortaç ve menajeri Çınar kendilerini bir maceranın içinde buluyor.

Ajanstakileri göndermek için Ceyda’ya ortaklık teklif eden Serkan, Ceyda’nın bu amaca yönelik çalışmalarını başlatmasından memnun oluyor. Barış’ın yaşadığı bunalımın ardından Dicle’ye karşı ördüğü duvarları yıkması genç aşıkları tekrar bir araya getirirken, Serkan’ın Feris’i götürdüğü boş ev akıllarda soru işaretleri yaratıyor. İkilinin yakınlaştığı sahneler ise izleyicilere romantik anlar yaşatacak.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Yorumlar (0)