Aziz'de Kenan’ın ne yapacağı merak konusu oldu

DİZİ 28.05.2022, 11:07 30.05.2022, 10:04
Aziz'de Kenan’ın ne yapacağı merak konusu oldu

Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisi ‘Aziz’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Galip’i mağlup ederek seçimleri kazanan Kenan halka şoke eden bir açıklama yaptı ve bir Payidar olduğunu söyledi. Bunun üzerine Aziz, Kenan’ın tüm suçlarını sıralayarak onun asla bir Payidar olamayacağını söyledi. Aziz ve Kenan’ın karşı karşıya olduğu final sahnesinde nefesler tutulurken tüm yaptıkları ortaya çıkan Kenan’ın ne yapacağı merak konusu oldu.

Show TV’nin sevilen dizisi Aziz’in dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde yaşananların izini süren Aziz, Galip suikastının tetikçisine ulaştı. Aziz, ondan Efnan’ı kaçıran kişinin de Galip’e saldıran kişinin de Kenan olduğunu öğrendi. Büyük bir şok yaşayan Aziz, hesap sormak için Kenan’ın yanına koştu. Pierre’in planıyla, tüm şehrin kahraman ilan ettiği Kenan, seçimlerde bunun karşılığını alarak vekil seçildi. Seçimleri kazanamayan Galip Payidar ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Zafer konuşması yapan Kenan herkesi şaşırtarak bir Payidar olduğunu açıkladı. O sırada gelen Aziz, Kenan’ın tüm suçlarını sıralayarak onun asla bir Payidar olamayacağını söyledi. Kenan için yolun sonu mu gelmişti?

‘Aziz’in 27. bölümü ABC1 20+'da 3.10 izlenme oranı (rating) 8.56 izlenme payı (share), TOTAL’de 2.94 izlenme oranı (rating) 8.48 izlenme payı (share), AB'de 2.35 izlenme oranı (rating) 7.13 izlenme payı (share) elde etti. Bölüm etiketi #DeğişmekZamanı Twitter Türkiye’de TT listesinde yer alırken, #AzEf çifti de dün akşam sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Yorumlar (0)