Aziz'den merak uyandıran tanıtım

DİZİ 06.11.2021, 09:01 08.11.2021, 09:18
Aziz'den merak uyandıran tanıtım

Show TV'nin yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği merakla beklenen dizisi Aziz ekran yolculuğuna başladı. İzleyiciyi etkisi altına alan dizinin ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı.

Efnan'ın Aziz ile birlikte gittiği tanıtımda Dilruba'nın Adem'e ateş etmesi izleyenleri şoke ediyor. Olayın ardından Aziz'in yanına giden Dilruba, evde Efnan'ı görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. "Efnan'ın gelişi Aziz'in hayatını nasıl etkileyecek?" sorusunun yanıtı ve  Dilruba ile Aziz aşkında yaşanacak gelişmeler şimdiden büyük merak konusu.  

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel  gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

Yorumlar (0)