Aziz ve Dilruba aşkında neler olacak?

DİZİ 13.11.2021, 09:03 15.11.2021, 09:35
Aziz ve Dilruba aşkında neler olacak?

Show TV'nin yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği dizisi Aziz'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Aziz, Efnan'ı zorla götürüldüğü yerden kurtarırken bu haber Payidar ailesinde çabuk yayılıyor.

Aziz'in Efnan'ı düğünden kaçırdığını duyan Dilruba, büyük bir yıkım yaşarken bu durum Maksude'nin dikkatini çekiyor. Dilruba, Aziz'e olan öfkesini haykırırken Aziz, Dilruba'yı aniden dudaklarından öpüyor. Bu anlara şahit olan Maksude'nin gördüklerini anlatıp anlatmayacağı merak konusu olurken Aziz ve Dilruba aşkında yaşanan gelişmeler izleyiciyi şaşırtamaya devam ediyor.  

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel  gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

Aziz, yeni bölümüyle 19 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

Yorumlar (0)