"Aziz" yurt dışına açılıyor

DİZİ 10.01.2022, 12:48 11.01.2022, 12:49
"Aziz" yurt dışına açılıyor

Türkiye'nin başarılı yapım ve dağıtım şirketlerinden Inter Medya, 2021-2022 sezonunda vizyona giren en iyi Türk dizilerinden biri olan Aziz'in dağıtım haklarını üstlendi.

Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar ve Fırat Tanış'ın paylaştığı Aziz, Türkiye'nin ünlü yapım şirketi O3 Medya'nın imzasını taşıyor.

Kasım ayında Show TV'de yayına başlayan dizi, lansmanından bu yana her kategoride reyting listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Daha yayınlanmadan teaserlarıyla büyük ilgi gören Aziz, dijital kanallarda 2 milyon izlenmeyi aşarak büyük bir başarı elde etti. Büyük bir emeğin eseri olan dizinin yapımı atmosferi, sanat tasarımı, kostümleri ve makyajıyla izleyiciyi hikayenin geçtiği 1930'lara götürüyor.

Inter Medya Kurucusu ve CEO'su Can Okan “Aziz'in dağıtım haklarını aldığımızı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarılı ünvanı iş ortaklarımıza sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Benim de kişisel favorilerimden biri olan Aziz'de dönem filmi, drama, romantizm ve hatta biraz aksiyon arıyorsanız herkese göre bir şeyler var." dedi. 

Yorumlar (0)