"Aziz" zirveyi bırakmadı!

DİZİ 04.12.2021, 11:39 06.12.2021, 09:31
"Aziz" zirveyi bırakmadı!

Show TV’nin yapımını O3 Medya'nın üstlendiği ilgiyle izlenen dizisi Aziz, cuma akşamı birinciliğe adını yazdırarak zirveye oturdu. Dizinin dün akşam ekrana gelen beşinci bölümünde Aziz, hakkı olan malları alabilmek için harekete geçti ancak finalde herkesi korkutan bir gelişme yaşandı. Aziz ve işçiler, gizlice depoya girerken Mustafa’nın oğlu Aliş de peşlerinden gitti. Aziz, iplikleri alarak geri döndüğünde Aliş’in de peşlerinden gittiğini ve ortada olmadığını öğrendi.

‘Aziz’in beşinci bölümü ABC1 20+'da 7.16 izlenme oranı (rating), 15.54 izlenme payı (share), AB'de 5.91 izlenme oranı (rating), 14.26 izlenme payı (share) elde ederek birinci olurken, TOTAL’de 6.35 izlenme oranı (rating), 14.06 izlenme payı (share) elde etti. Adını zirveye yazdıran #Aziz sosyal medyada da gündem oldu.

Aziz’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Aziz’in güçlenmesini engellemek için Fransızlar zorluk çıkarmaya başladı. Aziz, atölyesi için iplik almaya çalışırken sürekli önüne engeller çıktı. Kimse ona mal satmayınca açık artırmada Galip’le rekabet ederek iplik almayı başardı ancak daha sonra ipler yandı denilerek kendisine teslim edilmedi.

Bunun başka bir oyun olduğunu anlayan Aziz, depoya gizlice girip hakkı olan iplikleri almaya karar verdi. Atölyedeki işçilerle birlikte depoya giden Aziz, iplikleri almayı başardı ancak Mustafa’nın oğlu Aliş’in gizlice peşlerinden gelmesi tüm dengeleri değiştirdi. Finalde Mustafa’yla birlikte geri dönen Aziz, Aliş’in de peşlerinden gittiğini ve ortada olmadığını duydu. Herkesi korkutan bu gelişmenin ardından Aziz’in ne yapacağı merak konusu oldu.

Yorumlar (0)