Azra önemli bir bilgi ediniyor

DİZİ 19.04.2022, 12:10 20.04.2022, 10:00
Azra önemli bir bilgi ediniyor

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı, MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey”in yeni bölümü bugün saat 20.00’de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Dizide, hiçbir şey hatırlayamadıkları kayıp zamanın gizemini çözmek ve Yalın’ı bulmak için geriye dönük adımlarını takip etmek zorunda kalan Sanem, Bora ve Güneş’i büyük bir macera beklemektedir. Azra’yı kırdığı için çok pişman olan Efe kızının ölümünden sorumlu olan Aziz’le yüzleşir. Bu yüzleşme aslında Efe’nin kendisiyle yüzleşmesidir. Aklındaki sorulara cevap arayan Efe’nin aradığı cevap ise Azra’nın kendisidir…

Azra, Nagehan ve Ekrem davasında önemli bir bilgi edinir. Dava ilerledikçe Aziz, Nagehan ve Ekrem üçgeninin ardındaki sırlar ortaya çıkmaya başlar. Geçmişi ve geleceği arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Nagehan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Yavaş yavaş her şeyi hatırlamaya başlayan Aziz ise geçmişinin günahlarından temizlenmeye hazırdır. Çolpan ve Erman evlilik kararlarını duyuracakları büyük bir aile yemeği tertip ederler. Sanem ve Bora’nın son anda katıldıkları akşam yemeği, tüm aile için, beklenmeyen bir sürprizle sonlanır.

Yorumlar (0)