Azra’nın yeni planı işe yarayacak mı?

DİZİ 14.02.2022, 22:24 16.02.2022, 09:24
Azra’nın yeni planı işe yarayacak mı?

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı, MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey”in yeni bölümü bugün saat 20.00’de FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Dizide, Azra uzun bir süreden sonra ilk kez sakin bir pazar günü geçirmeye niyetlenir. Fakat yaşanan sürpriz gelişmeler Azra’nın bu hevesini kursağında bırakacaktır. Nadide ve Selim’in gerçek yüzünü öğrenen Filiz büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Kızının tehlikede olduğunu anlayan Songül, onu kurtarmak için Azra’dan yardım ister. Azra’nın bir planı vardır ancak bunun gerçekleşmesi için, en büyük düşmanları Bora’nın yardımı gerekmektedir.

Sanem Yıldırım’la görüşüp ablasına tüm gerçekleri anlatmasını ister. Akis takdirde Azra her şeyi Sanem’den öğrenecektir. Yıldırım, Sanem’i kendisine bir gün süre vermesi konusunda ikna eder. Yıldırım için artık Aza ile ilişkisinin en büyük kırılma noktası gerçekleşmek üzeredir. Güneş ve Yalın ikilisi, Erman ve Çolpan’a eğlenceli bir sürpriz hazırlığına girişirler. Bora’nın kim olduğuna dair sır perdesi tamamen kalkmak üzeredir. Bora’nın kimliği herkesin hayatında büyük değişimlere yol açacak ve kahramanlarımızı yeni bir dönemin başlangıcına sürükleyecektir…

Yorumlar (0)