Baba-kızın göl keyfi

DİZİ 09.06.2021, 16:19 10.06.2021, 12:06
Baba-kızın göl keyfi

Pazar akşamları Star TV’de ekranlara gelen Ay Yapım’ın eğlenceli hikayesiyle beğenileri toplayan dizisi Menajerimi Ara’da baba-kızı canlandıran Barış Falay ve Ahsen Eroğlu, senaryo gereği göl kıyısında keyifli dakikalar geçirdi. Çekimler sırasında ikilinin sempatik halleri dikkat çekerken ortaya herkesin kalbini ısıtacak kareler ortaya çıktı.

‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünde Barış Falay’ın canlandırdığı Kıraç, Ahsen Eroğlu’nun canlandırdığı Dicle’ye uzun yılların ardından yaşatamadığı baba-kız ilişkisini yaşatmak için bir adım atıyor.

Beraber bir gün geçirmek için göl kıyısına giden baba-kızı canlandıran Falay ve Eroğlu, göl kenarındaki çekimlerde keyifli dakikalar yaşarken ikilinin eğlenceli halleri kameralara yansıdı.

Bir taraftan yeni bölüm çekimlerini gerçekleştiren iki başarılı oyuncu; bir taraftan da manzaranın, güzel havanın ve doğanın tadını çıkarttı. Çekim aralarında bol bol eğlenen ikilinin şakalaştığı anlar renkli sahnelere sebep oldu.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!

Yorumlar (0)