"Baba" sezon finaliyle nefes kesti!

DİZİ 02.06.2022, 08:57 03.06.2022, 09:10
"Baba" sezon finaliyle nefes kesti!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’ dün akşam ekrana gelen sezon finaliyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Saruhanlı ailesinde yaşanan sarsıcı gelişmeler şimdiden yeni sezonda olacaklara dair merak uyandırdı. Cansu’yla yaşadığı tartışmada Cansu’nun takılıp düşmesinin sonucunda ölmesiyle Kadircan polise teslim olurken Yaşar ameliyata alındı. Firuz’la iş yaptığı için Servet’in başı derde girerken Firuz yeniden İlhan’la anlaşarak Kadir’e karşı atağa geçti.

Bu sırada Firuz, Emin’i kaçırdı. Ferit Karaçam’ın katilinin peşine düşen Büşra ise finalde Ahmet’i tuzağa düşürdü ve suçunu itiraf ettirdi. Yakalanma korkusuyla Ahmet, Büşra’daki kanıtı almaya çalışırken genç kadını havuzda boğmaya çalıştı. Saruhanlı ailesinin her bir ferdi için artık tehlike çanları çalıyordu.

‘Baba’nın dün akşam yayınlanan heyecan dolu sezon finalinde; Ferit Karaçam’ın katilini bularak Kadir ve İlhan’ın arasındaki savaşı bitirmek isteyen Büşra, Ceyhun’dan Ahmet’in düğün gecesi köşke gizlice girdiğini öğrendi. Ahmet’in Ferit’in katili olduğunu kanıtlamak için ona mesaj atarak tuzağa düşürmek istedi. Tuzağa düşen Ahmet, Büşra’nın karşısına çıktı ve Ferit’i öldürdüğünü itiraf etti. İtiraf anını Büşra’nın kayıt altına aldığını görünce ise zorla telefonunu almak istedi. Korku dolu final sahnesinde Büşra’yı yakalayan Ahmet, havuzda genç kadını boğmaya çalıştı. Büşra’ya neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar (0)