Bahriye inançlarına karşı savaş verecek

DİZİ 25.01.2024, 18:35 25.01.2024, 18:43
Bahriye inançlarına karşı savaş verecek

Yapımcılığını Acunmedya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı “Aşka Düşman” 26 Ocak Cuma akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil gibi isimler rol alıyor.

Aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile aşkının hikayesinin anlatıldığı “Aşka Düşman”da İnci ve Uygar, Bahriye ve Mahur’a rağmen aşklarını yaşayabilecekler midir? Yoksa bu bir imkansız aşk hikayesi midir? 

Dizinin dördüncü bölümünde; İnci Uygar’ı bulmak için çabalarken maalesef yetişemez ve Uygar kasabalıların saldırısına uğrar ve bıçaklanır. Hastaneden çıkmak isteyen Uygar’ı alır, annesine rağmen onu kendi dağ evlerine götürüp iyileştirmek ister. Kenan haberi aldığı gibi Mahur’u arar ve birlikte apar topar hastaneye gelirler. Fakat Uygar hastaneden çıkmıştır. İnci ile birlikte çıktıklarını öğrenen Mahur çılgına döner. Bu sırada Uygar’ın bıçaklanma olayını araştıran savcılık kilit isim olarak Bahriye’nin adını duyar ve polis kapısına dayanır, neler olduğunu anlayamadan Bahriye tutuklanır ve nezarete atılır. Savcılıkta annesiyle karşılaşan İnci, Uygar ve annesinin de ifade için gelmesiyle herkesin önünde nihayet her şeyi itiraf eder. Bahriye inançlarına karşı en büyük sınavını bundan sonra verecektir.

“Aşka Düşman” bu akşam 20.00’de TV8’de.

Yorumlar (0)