Barış’ın hayatında yeni bir sayfa açıldı

DİZİ 03.11.2022, 12:07 04.11.2022, 09:50
Barış’ın hayatında yeni bir sayfa açıldı

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam'ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün” dün akşam ekrana gelen üçüncü bölümüyle izleyicilerden büyük ilgi gördü. Hisarönü Hastanesi’nde hareketli dakikalar yaşanırken Dekan Kemal Kuyucu’nun hastaneye gelişi başta Barış olmak üzere herkese büyük sürpriz oldu. Baba olacağını öğrenen Barış tedavi olmaya karar verirken, Gizem’i İstanbul’da kalmaya ikna etti. Gizem’e ve bebeğine bakacağını söyleyen Barış’ın bu büyük değişimle hayatında neler olacağı merakla bekleniyor.

‘Hayat Bugün’ün dün akşam ekrana gelen üçüncü bölümünde; baba olacağını öğrenen Barış tedavi olmaya karar verdi. Riskli bir gebelik geçiren Gizem ise annesi ve babasıyla birlikte İzmir’e dönmeyi düşünürken Barış, Gizem’i İstanbul’da kalmaya ikna etti. Doğum anında Gizem’in yanında olmak, çocuğuna bakmak isteyen Barış’ın hayatında yeni bir sayfa açıldı.

‘Hayat Bugün’ heyecan dolu bölümüyle sosyal medyada da gündem oldu. Dizi #HayatBugün etiketiyle Twitter Türkiye’de 4 saat 5 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Yorumlar (0)