Bay Yanlış için final kararı!

DİZİ 26.09.2020, 16:58 28.09.2020, 10:07
Bay Yanlış için final kararı!

Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel'in paylaştığı cuma akşamları FOX ekranında izleyiciyle buluşan Bay Yanlış için final kararı alındı. 

Dizinin 3 hafta üst üste reytinglerinin düşük gelmesi üzerine kanalın talebiyle senaryoda revizyona gidildi ve dizi 14. bölümüyle, yani haftaya cuma ekrana veda edecek.

Yapımını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin Tak’ın üstlendiği dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ecem Karavus, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyordu.

Yorumlar (13)
Hayran 3 yıl önce
Bitmesin lütfen
Kibarcik 3 yıl önce
Ben diziyi cok begenerek izliyordum.Acikcasi Final olmasi bizi uzdu.Can YAMAN I yine bu tarz ask filimlerinde gormek isteriz.Bu tarz ask adami roldeki karekteri cok yakisiyor.
Kardelen 3 yıl önce
Severek ve gülümseyerek izlediğim tek diziydi bu dizi dışında televizyon karşına hiç geçmezdim uzuldum acikcasi
Emre 3 yıl önce
Ben çok zevkli ve keyifli seyrettim halen de keyif alıyorum ve tekrarını istiyorum Can Yaman gibi bir oyuncunun televizyonlarınız da sürekli olması lazım
Nazmiye 3 yıl önce
Bence ben yanlış gibi filmleri ve dizileri çok daha ihtiyacımız var Çünkü zaten dünyanın oldukça ağır ve bir de kırmızı oda gibi filmlerle Bunu daha kötü hale getirip insanlar psikolojini bozma hiçbir anlamı yok
Lale 3 yıl önce
Ya anlamiyorum neden insanin pisgolojisini bozmayan diziler erken bitiriliyor yapmayin ya bitmesin
Brenda Davids 3 yıl önce
This is so heartbreaking,such a good series watched by millions across the globe
Gül 3 yıl önce
Zevkli ve komik diziyi bitirmeyin lütfen
Kezban özen 3 yıl önce
Bitmesin can yAmanın dizileri çooook süpeeeer
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın