Bayram maratonuyla kesintisiz dizi keyfi

DİZİ 01.08.2020, 09:10 01.08.2020, 11:31
Bayram maratonuyla kesintisiz  dizi keyfi

FOXCRIME’ın en sevilen dizilerinden “Stumptown”, “Godfather of Harlem’’, “Law & Order: SVU”, “Cardinal”, “Deputy” ve “Criminal Minds” 31 Temmuz Cuma gününden 3 Ağustos Pazartesi gününe kadar FOXCRIME Bayram Maratonu’nda olacak. 

Başrolünde “How I Met Your Mother”ın yıldızı Cobie Smulders’ın yer aldığı ve Greg Rucka'nın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Stumptown, eski bir ordu çalışanı olan Dex Parios'un maceralarını konu alıyor. “Stumptown” 1. Sezonu 31 Temmuz Cuma günü saat 12.50ve 1 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30’da 4’er bölüm art arda ekrana gelecek.

Oscar ödüllü senarist John Ridley’nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin başrolünü yine Oscar ödüllü oyuncu Forest Whitaker üstleniyor. Gerçek kişi ve olaylardan esinlenen Godfather of Harlem 60’lı yıllarda geçiyor. Cezaevinde 10 yıl geçirdikten sonra, bir zamanlar kendisinin yönettiği mahalleye dönen kötü şöhretli suç patronu Bumpy Johnson’ın, İtalyan mafyasının eline geçen Harlem’in kontrolünü geri kazanma mücadelesini konu alıyor. “Godfather of Harlem” 1. sezonun ilk 3 bölümüyle 31 Temmuz Cuma günü saat 23.10’da.

Yeraltı dünyasının karanlık suçlarının peşinde koşan özel bir birimi konu alan “Law& Order: Special Victims Unit” 19. Sezonun 12,13,14,15 ve 16. Bölümleriyle 1 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00’de.

Karanlık ve puslu bir geçmişe sahip olan dedektif John Cardinal ve ortağı Lisa Delorme Kanada’da suça karşı yürütülen operasyonların içinde yer alıyor.”Cardinal” 3. sezonun ilk 6 bölümüyle 2 Ağustos Pazar günü saat 14.30’da.

Başrolünde Stephen Dorff'un yer aldığı polisiye drama dizisi Deputy’nin kadrosunda Yara Martinez, Bex Taylor-Klaus, Brian Van Holt, Siena Goines ve Mark Moses gibi isimler bulunuyor. Deputy, Los Angeles emniyet amirinin ani ölümünün ardından şerif olarak göreve getirilen dedektif Bill Hollister’ın maceralarını konu alıyor. “Deputy” 1 sezonun ilk 3 bölümüyle 3 Ağustos Pazartesi günü saat 12.00’de.

Polisiye dizi severlerin beğenerek takip ettiği Criminal Minds, Virginia Quantico'daki Davranış Analizi Ünitesi'nde çalışan özel bir ekibin suçlu beyinleri ve birbirinden karışık davaları nasıl çözdüğünü konu alıyor. “Criminal Minds” 10. sezonun ilk 3 bölümüyle 3 Ağustos Pazartesi’yi Salıya bağlayan gece saat 00.00’de. 

Yorumlar (0)