Beklenen aşk nihayet filizlendi

DİZİ 22.01.2021, 13:05 23.01.2021, 11:09
Beklenen aşk nihayet filizlendi

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümüne Ömer ile Rüya'nın romantik anları damgasını vurdu. Duygularını itiraf etmesini isteyen Rüya'ya Ömer'den beklenen hamle sonunda geldi. Ömer, aralarındaki duruma son noktayı koyarak Rüya'yı öperken, ikili arasında yaşanan aşk dolu dakikalar sosyal medyada da uzun süre gündemde kaldı.

Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümünde izleyicilerin haftalardır beklediği an sonunda yaşandı. Ömer’den beklediği itirafı duyamadıkça sabrı tükenen Rüya, Çiçek’in de cesaretlendirmesiyle harekete geçmeye karar verdi. Bu sırada antikacıda Rüya’yı düşünen Ömer, bir anda karşısında onu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Ömer, aralarındaki duruma son noktayı koyarak Rüya’yı öptü. Ferdi Özbeğen’in ‘İşte Bu Bizim Hikayemiz’ şarkısının eşlik ettiği bu romantik anlar izleyicinin de büyük beğenisini kazandı.

Dizi 11. bölümüyle ABC1 20+'da 5.50 izlenme oranı (rating), 10.98 izlenme payı (share), AB'de 5.97 izlenme oranı (rating), 13.27 izlenme payı (share) Total’de 5.69 izlenme oranı (rating), 11.68 izlenme payı (share) elde etti. #kavuşma etiketi 1 saat 15 dakika boyunca, #AlevAlev etiketi de 2 saat 10 dakika boyunca TT listesinde kaldı.  Ömer ve Rüya'nın finalde ekranlara gelen romantik anları çok konuşulurken, Rüya karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, 4 saat 35 dakika boyunca sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Yorumlar (0)