“Ben, insanları Seyfi kadar sevmiyorum”

DİZİ 14.11.2020, 14:22 16.11.2020, 09:15
“Ben, insanları Seyfi kadar sevmiyorum”

Şu sıralar Hande Erçel, Kerem Bursin ve Neslihan Yeldan ile rol aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde Seyfi karakterine hayat veren Alican Aytekin Posta'ya verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

Aytekin diziye nasıl dahil olduğunu şu sözlerle anlattı; "Bir gün menajerimle oturmuş sohbet ediyorduk. Onun telefonu çaldı. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi için arıyorlar dedi. Biz de o sırada başka bir proje için görüşmeler yapıyorduk. Ben Terazi burcuyum. İki şey arasında kalınca asla seçim yapamam. Sonra bir şekilde seçim yaptım ve iyi ki de bu projenin içindeyim."

Seyfi karkaterinin başta kendisini zorladığını belirten oyuncu; "Başta inanılmaz zorlandım. İlk iki bölüm gerçekten zor geçti çünkü herkesle iletişim içinde olduğu için, herkese karşı tavrını belirlemek gerekiyordu. Ama ikinci bölümden sonra her şey oturdu yerine ve çok rahatladım." dedi. 

“Ben, insanları Seyfi kadar sevmiyorum” diyen Aytekin, "İnsanları hiç sevmiyorum. Hatta bazen insanlardan nefret ediyorum. Diyorum ki 'Keşke doğada, sadece hayvanlarla yaşayabilsem.' Kaba insanlardan nefret ediyorum. Bunu da açık açık söylüyorum. 'Ya ben bu canlıdan nefret ediyorum' diyorum. Kaba, şiddet uygulayan, başka canlılara zarar veren insanları görünce gerçekten insanlardan çok soğuyorum." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)