Benedict Cumberbatch, Sherlock'a dair konuştu

DİZİ 16.03.2021, 10:27 16.03.2021, 14:03
Benedict Cumberbatch, Sherlock'a dair konuştu

Sherlock’un başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch, Collider'a son filmi "The Courier" tanıtımı için verdiği röportajda Sherlock dizisinin 5. sezonunun olup olmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Box Office Türkiye'nin aktardığına göre, Arthur Conan Doyle’un klasikleşmiş roman serisinden uyarlanan ve yayın hayatına 2010’da başlayan Sherlock, 2017’de çıkan 4. sezonundan sonra yaratıcıları Mark Gatiss ve Steven Moffat'ın ve başrollerinde yer alan oyuncular Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın takvimlerinin uyuşmaması nedeniyle devam edememişti.

"Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmi ve 2021’de vizyona girecek "The Courier" filmiyle tekrardan gündeme gelen oyuncu Benedict Cumberbatch, Collider’a verdiği röportajda dizinin 5. sezonun olup olmayacağına dair sorulara, “Bu soruyu cevaplayacak en yanlış kişiyim çünkü ben asla, asla demem. Bir kez daha bu soruyu cevaplayacak en yanlış kişiyim çünkü benim takvimim de Martin Freeman ve diğerleri gibi oldukça dolu ama kim bilir, bir gün olur da doğru senaryo gelirse ki bu dizi yerine film de olabilir, neden olmasın? Ama şimdilik böyle bir şey yok” diyerek cevap verdi. 

Yorumlar (0)