Benim Adım Melek'te neler olacak?

DİZİ 16.09.2020, 09:27 17.09.2020, 09:27
Benim Adım Melek'te neler olacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. 

Dizide bu hafta, Halil ve Melek’i gören Alpay öfkelenirken, Cumali dükkana gelen haciz haberinin etkisindedir. Alpay Kenan’ın eyleme geçmemesinden ötürü huzursuzdur. Oysa Kenan bütün fırsatları değerlendirmeye başlamıştır.

Kerem ve Emre arasındaki rekabet takımın dışına taşmak üzeredir. İkili hiç ummadıkları bir noktada, kendilerini burun buruna bulacaklardır.

Mithat yaşananlardan dolayı Seyran’la ilgili ne karar alacaktır? Melek’in konuşması Mithat’ın neden canını acıtır? Kendinden habersiz oğluna sünnet düğünü düzenlendiğini öğrenen Alpay’ın tepkisi ne olacaktır? Kadriye Mahmut’tan habersiz kendi evini tutma hayalleri içerisindeyken Mahmut ona ne söyleyecektir?

Defne annesiyle dedesi arasında köprü olabilmek için önce dedesiyle kendi ilişkisini iyileştirmeye çalışacaktır. Seyit Ali ve Defne Ömer’den ötürü gerilince Defne dedesine nasıl bir tavır sergileyecektir Ömer’in asker uğurlamasında gelmeyenlerin Küçük Seyit Ali’nin sünnet düğününe gelmeleri diğerlerini buruk bırakır.

Yorumlar (0)