Beren Porto Rico'da reytingleri salladı

DİZİ 12.01.2023, 00:44 13.01.2023, 00:32
Beren Porto Rico'da reytingleri salladı

Türkiye'nin önde gelen dağıtım şirketlerinden biri olan Inter Medya, Yeşil Vadi'nin Kızı'nı Porto Riko ve Şili'ye lisansladı. Dizi Porto Riko'da Wapa Televisión, Şili'de ise Kanal 13'te seyirciyle buluşuyor. Yeşil Vadi'nin Kızı pazartesi günü dünya prömiyerini Melissa adıyla Porto Riko'daki Wapa Televizyonu'nda yaptı. 17.30-19.00 saatleri arasında yayınlanan dizi, yüzde 46'lık bir paya ulaşarak reytinglerde zirveye oturdu. 

Inter Medya Başkan Yardımcısı ve Satın Almalardan Sorumlu Başkanı Beatriz Cea Okan, "Yeşil Vadi'nin Kızı hem yapım kalitesi, hem de hikayesiyle kataloğumuzdaki en umut verici serilerden biri. İmzaladığımız anlaşmaları duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ayrıca Porto Riko'da yayınlanan ilk bölümüyle dizinin seyirciler tarafından sevildiğini görmek bizler için büyük bir mutluluk. Dizinin yurt dışı yolculuğu çok başarılı bir şekilde başladı ve bu başarının artarak devam edeceğinden eminiz."

Başrolünü Beren Gökyıldız'ın üstlendiği dizi Lucy Maud Montgomery'nin çok sevilen Ann of Green Gables'tn esinlenilmiştir. 

Yorumlar (0)