"Big Sky" FOXCRIME ekranlarında başlıyor

DİZİ 03.04.2021, 09:15 03.04.2021, 14:15
"Big Sky" FOXCRIME ekranlarında başlıyor

David E. Kelley’in yönetmenliğini üstlendiği, C. J. Box’ın The Highway adlı eserinden uyarlanan “Big Sky”, 6 Nisan Salı günü saat 20.30’da Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle FOXCRIME ekranlarında başlıyor.

Başrolünde Vikings dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Jenny Hoyt’un yer aldığı Big Sky, iki özel dedektifin bir tır şoförü tarafından kaçırılan iki kız kardeşi arama hikayesine odaklanıyor. Ancak bu iki kardeşten önce de birilerinin kaçırıldığı ortaya çıkınca olay bir seri katili durdurmak için zamana karşı verilen bir yarışa dönüşüyor.  

Son yılların en iyi dizileri arasında yer alan Vikings’in güzel ve başarılı oyuncusu Jenny Hoyt, Big Sky’da (Katheryn Winnick) karakterini canlandırırken, Brave New World ve When They See Us’taki başarılı performansı ile birçok kez gündeme gelmeyi başaran Kylie Bunbury ise Cassie rolü ile karşımıza çıkıyor. 

Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Ryan Phillippe, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn ve John Carroll Lynch gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Yorumlar (0)