"Binbir Gece" yeniden çekilir mi?

DİZİ 29.09.2023, 13:43 30.09.2023, 13:24
"Binbir Gece" yeniden çekilir mi?

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç paylaştığı "Binbir Gece" yeniden Şili izleyiciyle buluşuyor. Chilevisión, 20 Eylül'den itibaren hafta içi her gün "Las Mil Noches de Onur y Scheherazade" ismiyle diziyi ekrana getirmeye başladı.

TMC Film'in yapımcısı olduğu Binbir Gece, 2006-2009 arasında Kanal D'de yayınlandı ve başrollerini Bergüzar Korel ile Halit Ergenç paylaştı. Uluslararası dağıtımını Global Agency'nin üstlendiği dizi, yıllar içerisinde yurt dışına en çok satılan drama dizilerinden birisi haline geldi.

Latin TV sektörünün önemli sitelerinden Todonews'in "Şili'de yayınlanmasının üzerinden dokuz yıl geçti ama Binbir Gece'nin Onur ve Şehrazat'ı ulusal izleyiciyi fethetmeye devam ediyor." yorumu üzerine Gazeteci Sina Koloğlu dizinin yapımcısı Erol Avcı'yla konuştu.

Avcı diziyle ilgili "Çok özel bir işti. Her zaman yakalanmaz. Oyuncusu, yönetmeni ve hikâyesi ile çok özel." Ülkemizde tekrar yayınlandığında çok iş yapmayacağını dile getiren Avcı, "Bazı özel dizilerin yeniden çekimi oluyor. 'Binbir Gece' için böyle bir durum olabilir mi?" sorusuna ise "Türkiye'de tekrarını yapmam. Ama yurt dışında zaten uyarlamaları yapılıyor" yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)