Bir Annenin Günahı bugün başlıyor

DİZİ 21.11.2020, 09:16 23.11.2020, 09:32
Bir Annenin Günahı bugün başlıyor

Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. 

Kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramını işleyen dizide, “Kim bir başkası için kendi hayatını hiçe sayar?”, “Bir anne, bir baba çocuğu için neleri göze alır?” soruları bir kez daha tartışmaya açılacak.

Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı, senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı “Bir Annenin Günahı” nın ilk bölümünde Suna, büyük umutlar beslediği ilk göz ağrısı Yusuf, kızı Zehra ve evin en küçüğü Ali ile birlikte zor ama huzurlu bir yaşam sürmektedir.

Küçük bir balıkçı dükkanı işletmekte, kazandığı ile çocuklarını okutmakta ve zorlu hayat koşullarında dimdik ayakta durmaktadır. Sakin ve huzurlu yaşamları büyük oğlu Yusuf’un ölümle burun buruna gelmesiyle bir an da alt üst olur. O andan itibaren Suna oğlunu yaşatabilmek için ölümle yaşam arasında bir savaşa girer.

Suna, anneliğin en büyük sınavını verecektir. Oğlunu yaşatmak pahasına bir insanı öldürmek! Suna girdiği bu savaşta oğlu Yusuf’u yaşatarak galip çıkmış gibi görünse de, işlediği büyük günahın vebali ne onun ne de çocuklarının peşini asla bırakmayacaktır!

Yorumlar (0)