"Bir Başkadır" Indiewire'ın en iyiler listesinde

DİZİ 19.02.2022, 11:00 21.02.2022, 09:39
"Bir Başkadır" Indiewire'ın en iyiler listesinde

Berkun Oya imzalı Netflix'in büyük ilgi gören Türk dizisi Bir Başkadır"  Indiewire'ın En İyi Uluslararası Diziler listesinde yer aldı.

Raninitv'nin haberine göre Steve Greene imzalı yazı, Netflix'te şu an izlenebilecek 10 diziyi bir araya getiriyor.

Greene, listede yer verdiği diziyle ilgili şu ifadelere yer verdi:  "Bu Türk dizisi İstanbul'da yaşayan, aralarında bir temizlikçi, bir aktris ve bir psikiyatrist de olan ve her biri inanç, ilişkiler ve aile hakkında farklı görüşler taşıyan görünüşte bağlantısız insanların perspektifinden İstanbul'a dair sürekli değişen bir bakış açısı sunuyor. Dizi ilerledikçe bu insanların hayatlarının beklenmedik bir şekilde nasıl kesişmeye başladığını gösterirken yabancı, komşu ve insan olarak birbirlerine (eğer varsa) borçlu olduklarını ortaya çıkarmaya çalışıyor. Yazar/yönetmen Berkun Oya, bu hikayeye TV'nin taleplerine göre değil de daha şeffaf ve konuşma tarzıyla dikte edilen, sabırlı ve kendinden emin bir yaklaşım getiriyor. Dizi, şehrin geniş kapsamlı çekimlerinden öngörülemeyen bitiş jeneriği sekanslarına kadar, kendi içgüdülerini takip eden bir gösteri."

Listede yer alan diğer yapımlar şunlar oldu: Alice in Borderland (Güney Kore), Babylon Berlin (Almanya), Borgen (Danimarka), Dark (Almanya), Everything Will Be Fine (Meksika), Hellbound (Güney Kore), Love & Anarchy (İsveç), Squid Game (Güney Kore), Unorthodox (Almanya).

Yorumlar (0)