“Bir Derdim Var” final bölümü ile ekrana geliyor

DİZİ 14.12.2023, 10:07 14.12.2023, 17:07
“Bir Derdim Var” final bölümü ile ekrana geliyor

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Birce Akalay ile Mert Fırat’ı buluşturan, dizisi “Bir Derdim Var” final bölümü ile ekrana geliyor.

Ergenlikteki gençlerin ve ailelerinin hassas dünyasını mercek altına alan dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alırken senaryosunu ise Yekta Torun kaleme alıyor.

Dizinin ekrana gelecek olan final bölümünün özeti şöyle; Savcı Ömer Huzur’un Nilüfer Toska’yla ilgili iddiaları sonrası Kuzey’i sorgulamaya çalışsa da, Kuzey verdiği kararla hem babasını hem Ömer’i şaşırtmayı başaracaktır. Görevden uzaklaştırılma tehlikesiyle yüz yüze olan ve etrafındaki çember daralan Nilüfer Kuzey’in taburcu edilmesine engel olamayacaktır. Nilüfer hem sevgili kızının yasını tutmakta, hem de Genç Nilüfer’in hayali varlığını gizleyecek gücü bulmakta zorlanmaktadır. Kuzey ise babası Huzur’la kaçınılmaz bir yüzleşmeye doğru ilerler.

Özge’nin hastaneden beklenmeyen firarı büyük bir panik yaratır. Özge’nin kendi hayatıyla ilgili tehlikeli planları Kuzey’in yakın ilgisi, Ömer ve Nilüfer’in müdahalesiyle engellenmeye çalışılacak, Kuzey ve Özge karşılıklı duygularını açığa vurma fırsatı bulurken Nilüfer de yıllardır sakladığı sırrı cesaretle ortaya dökecektir. Damla ve Savaş yeni kararların ve hikâyelerin eşiğinde dururken Volkan’la yüzleşen ve kendini tüm ağırlıklardan kurtaran İpek, Yusuf’la yeni maceralara doğru yelken açacaktır. Arif’in, Burak’ın, Ferda’nın, Leyla’nın kaderleri de iyiye doğru sonsuza kadar değişmek üzeredir. Nilüfer ve Ömer birbirleriyle ilgili gerçekleri ve gerçek duyguları sonunda ifade etme şansı bulacak, Kuzey ve Özge ise sevginin ve şefkatin iyileştirici gücüyle yaşamla yeniden buluşmanın büyüsünü tecrübe edecektir.

Yorumlar (0)