Bir Sevdadır dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda bir araya geldi

DİZİ 20.03.2024, 13:39
Bir Sevdadır dizisinin oyuncuları ve ekibi iftarda bir araya geldi

Farklı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır dizisinin oyuncuları ve tüm ekibi özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bir Sevdadır dizisinin başarılı oyuncuları Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Merve Şeyma Zengin, Ekin Aksoy, Hakan Karsak, Yağmur Başkurt, Muhammed Cangören, set ekibi, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ yemeğe katıldı. Yemekte konuşan yapımcı Mehmet Bozdağ, projeye katkıda bulunan tüm ekip arkadaşlarına içten teşekkürlerini iletti. “Canla başla çalışan oyuncularımıza, yönetmenimize, senaristlerimize ve fedakar set ekibimize teşekkür ediyorum." dedi.

İftar yemeği boyunca ekip üyeleri, birbirlerine karşı samimi ve dostane bir ortamda başarı dileklerinde bulundular. Gelecek bölümler için daha da büyük bir işbirliği içinde olacaklarını vurguladılar. Bu buluşma Bir Sevdadır dizisinin sadece sette değil, dışarıda da bir aile gibi bir arada olduğunu gösterdi.

Yorumlar (0)