"Bir Zamanlar Çukurova" sezon tarihi açıklandı

DİZİ 31.08.2021, 10:58 01.09.2021, 10:01

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezondan ilk fragman görücüye çıktı. Fragmana, Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakterinin sözleri damgasını vururken, diziye yeni transfer olan İbrahim Çelikkol ise çok kısa bir an görünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 9 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. sezon 1. bölüm fragmanı şimdiden izleyicileri heyecanlandırdı. 103. bölümle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin yeni bölüm fragmanına "Ne oldum değil, ne olacağım demeliymiş meğer hep insan..." sözleri damga vurdu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonuna İbrahim Çelikkol’un damga vurması bekleniyor. Başarılı oyuncu dizide, Hakan Gümüşoğlu karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak. İhtiraslı, savaşçı, gözü pek kişiliğiyle öne çıkan Hakan Gümüşoğlu, Çukurova'daki pek çok ismin tam tersi, tüm zenginliğini kendisi elde etmiş bir iş adamı. İzmir'de başlayan yaşamı, üniversite yıllarında Berlin'de bir dönem Demir Yaman ile kesişmiş. Ve yıllar sonra Demir'in hayatında kaynağı bilinmeyen düşmanlıkları ve Demir'le üniversite yıllarına uzanan bağı ile hikâyenin karanlıkta kalmış düğümlerini çözerek Çukurova'nın altını üstüne getirecek.

Yorumlar (0)