BÖRÜ 2039'ya Cumhurbaşkanı Almıla Erk damga vurdu

DİZİ 31.01.2022, 15:12 01.02.2022, 11:56
BÖRÜ 2039'ya Cumhurbaşkanı Almıla Erk damga vurdu

BluTV’nin yayınlanan her bölümüyle çok konuşulan özel yapımı ‘BÖRÜ 2039’un heyecanla beklenen üçüncü bölümü ‘Kuklalar’ izleyiciden tam not aldı.

‘BÖRÜ 2039’, Türkiye için gelecekte yarattığı ütopik dünya ile çok konuşulurken dizinin yayınlanan üçüncü bölümüne Türkiye’nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olan Almıla Erk damga vurdu. Başarılı oyuncu Deniz Uğur’un canlandırdığı Cumhurbaşkanı Almıla Erk’in katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar dizinin gelecekle ilgili çarpıcı öngörülerine bir yenisini ekledi.

Almıla Erk'in öğretmenlikten cumhurbaşkanlığına uzanan kariyeri, seçim dönemi miting sahneleri beğeniyle izlenirken yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Dizinin günümüzden yola çıkılarak öngörüde bulunduğu geleceğin ABD başkanı Trump ile iyi bir ilişkilerinin bulduğunu söyleyen Almıla Erk “Güçlü kadın, güçlü kadının halinden anlıyor” diyerek sözlerine devam etti. ‘BÖRÜ 2039’, gelecekte Trump Ailesi’nden bir kadının ABD başkanı olacağı öngörüsü, akıllara başkanlık için ismi sıkça dillendirilen Ivanka Trump’ı getirdi.

Sosyal medyada çok konuşulan, aksiyon sahneleriyle uzun süre gündemden düşmeyen ‘BÖRÜ 2039’un ilk kadın Cumhurbaşkanı Almıla Erk’in “Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz!” açıklaması gelecek bölümlerde BÖRÜ ekibiyle karşı karşıya gelmesinin sinyallerini vererek yeni bölümleri için heyecanlı bekleyişi artırdı.

‘BÖRÜ 2039’ kadrosunda Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Cenay Türksever, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu gibi birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

ÇağlarArts – Insignia iş ortaklığının BluTV ile buluştuğu, bölüm yönetmenliğini Ahmet Atalay ve Can Emre’nin üstlendiği ‘BÖRÜ 2039’ sadece BluTV’de.

Yorumlar (0)