"BÖRÜ 2039" yeni bölümüyle bu akşam BluTV’de

DİZİ 14.01.2022, 10:11 15.01.2022, 10:11
"BÖRÜ 2039" yeni bölümüyle bu akşam BluTV’de

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin, 2021’in son günlerinde izleyicisiyle buluşturduğu dev prodüksiyonlu dizisi ‘BÖRÜ 2039’, yeni bölümüyle bu akşam BluTV’de yayında!

İlk bölümüyle kısa sürede gündeme yerleşen ‘BÖRÜ 2039’un merakla beklenen ikinci bölümü ‘Eski Güzel Günler’, bu akşam BluTV’de izleyicisiyle buluşuyor. Eski üyelerle birlikte yeni genç üyelerin de yer aldığı BÖRÜ ekibi, kendini zorlu bir mücadelenin içinde buluyor.

Dizinin ikinci bölümünde Kemal Boratav, İstanbul’daki gizemli köprü saldırısından sonra gözünü karartıyor ve failleri bulmaya odaklanıyor. Kemal Boratav, kızıl yel ekibi, gök yel ekibi ve Tomris ile birlikte her taşın altını kaldırarak gizemli teröristlerin peşine düşüyor.

Serinin yaratıcısı olarak Alper Çağlar’ın imzasını taşıyan ve yapımcılığını Çağlar’ın Doruk Acar ile birlikte yürüttüğü ‘BÖRÜ 2039’, geleceğin dünyasının ön izlemesi niteliğindeki sahneleriyle de sosyal medyanın gündeminde uzun süre yer alacak.

Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Cenay Türksever, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu gibi birçok başarılı oyuncunun yer aldığı projenin bölüm yönetmenliğini ise Ahmet Atalay ve Can Emre üstleniyor.

ÇağlarArts – Insignia iş ortaklığının BluTV ile buluştuğu ‘BÖRÜ 2039’, ikinci bölümüyle sadece BluTV’de!

Yorumlar (0)